Cursus Website Maken

Online stappenplan om je eigen succesvolle website te leren maken!

Cursus Website Maken 25% korting op de Cursus Website Maken

Je eigen professionele website leren maken zonder alles zelf uit te hoeven zoeken. Het kan met de Cursus Website Maken van DevelopTheWeb!

Via een volledig online stappenplan leer je je eigen succesvolle website maken, hoe je hier bezoekers op krijgt en hoe je geld kunt verdienen met je website.

Nu Slechts €39,99 €29,99

"Ik ben erg blij met de cursus. Hiervoor had ik al veel stappen ondernomen om zelf een WordPress-site te uploaden maar liep telkens tegen problemen aan. De techniek is voor insiders misschien appeltje-eitje, maar voor een nieuweling is alle jargon soms onbegrijpelijk. Jouw cursus zorgt ervoor dat je stap-voor-stap aan de installatie werkt." - Dick Hofman

3 Redenen Om Te Kiezen Voor De Cursus Van DevelopTheWeb

Simpel

Het maken van een website met de cursus 'Je Eigen Website Maken' is eenvoudig. Je krijgt steeds een heldere uitleg en maakt geen gebruik van ingewikkelde codes.

Lees meer!

Betaalbaar

Het laten maken van een website kan behoorlijk duur zijn. Met de cursus van DevelopTheWeb heb je al je eigen website voor een paar tientjes.

Lees meer!

Voor iedereen

Of je nou een startende ondernemer bent of iemand die zijn hobby met de rest van de wereld wilt delen, bij DevelopTheWeb.nl zit je goed.

Lees meer!

"Ik wou dat ik op de hoogte was van deze cursus toen ik begon met internetmarketing. Dit zou me zeker en vast 6 maanden aan nodeloos opzoekingswerk hebben bespaard." - De Internetmarketeer

Cursus Website Maken

De cursus Je eigen website maken is bedoeld voor mensen die zonder enige technische kennis op een goedkope manier een professionele website willen maken.

Naast het maken van je website leer je hoe je succesvol wordt met je website op het internet. Je leert hoe je bezoekers naar je website kunt krijgen en op welke manieren je geld kunt verdienen met je website.

Opbouw

De cursus van DevelopTheWeb is opgebouwd in drie modules. Klik op de modules voor meer informatie en de inhoud van de modules.

Wat kost het?

De kosten van de cursus bedragen €29,99. Het doel van de cursus van DevelopTheWeb is het maken van een professionele website. Naast de kosten van de cursus kun je nog geld besteden aan hosting en een zogenaamd thema voor je website.

Bij elkaar heb je voor een paar tientjes een website met een professioneel en uniek uiterlijk en een eigen domeinnaam en hosting.

Wat heb je nodig?

Je hebt voor de cursus Je Eigen Website Maken van DevelopTheWeb geen technische kennis nodig. Je leert alles in de cursus.

Heb je toegang tot een computer met internet? Dan is dat genoeg. Het is daarnaast handig als je weet hoe je een computerprogramma kunt installeren. Verder wordt alles uitgelegd in de cursus!

De cursus 'Je Eigen Website Maken' Kopen!

Leer je eigen website maken in drie overzichtelijke modules:

Betalen kan via IDeal of PayPal. Na de betaling kan je meteen aan de slag!

De cursus Je Eigen Website Maken kopen!