Betaalbaar

Geen honderden euro's betalen voor je website

De uitbesteding van een website kan een behoorlijke investering zijn, het kost je al snel honderden euro’s. Met de cursus van DevelopTheWeb heb je al je eigen website voor een paar tientjes.

Een website voor een paar tientjes

Naast de kosten van de cursus zijn er nog meer dingen waarvoor je moet betalen bij het opzetten van je website. Zo betaal je voor een ‘plekje op het internet’; hosting. Deze kosten kunnen laag zijn, een paar euro per maand, maar ga uit van ongeveer €10,- per maand.

Ook voor het uiterlijk van je website kan je betalen. Een op maat gemaakt ontwerp is duur, maar daarvoor is een oplossing. De cursus helpt je bij het zoeken naar een ‘Premium WordPress Theme’. Wat dit is wordt duidelijk gemaakt in de cursus, maar voor ongeveer €30,- heb je een professioneel uiterlijk voor je website.

Alles in eigen handen

Naast de eenmalige kosten van het opzetten van je website, haal je nog meer voordelen uit de cursus van DevelopTheWeb.nl. Veranderingen aan je website kun je zelf aanmaken, zonder dat je hiervoor elke keer weer moet betalen. Je hebt alles in eigen handen.