Een op maat gemaakt WordPress thema

Wil je een volledig uniek ontwerp voor je website? Er van verzekerd zijn dat niemand een website heeft met hetzelfde uiterlijk als jij? Dan kun je ervoor kiezen een WordPress thema op maat te laten maken. Hiervoor ga je naar een webdesign bedrijf welke om kan gaan met WordPress.

Een thema op maat is vooral bedoeld voor bedrijven. Als bedrijf heb je misschien al een huisstijl en daar moet je website natuurlijk op aansluiten. Dit is moeilijk te doen met een Premium of gratis thema en dan kom je al snel uit op een thema op maat. Daarnaast is de prijs meestal ook bedoeld voor bedrijven. Een premium thema heb je al voor 30 euro, een thema op maat is veel duurder. Denk hierbij aan 500 tot 2000 euro, afhankelijk van je wensen.

Belangrijk bij het zoeken naar een bedrijf voor een op maat gemaakt thema is natuurlijk dat dit bedrijf kan omgaan met WordPress. De meeste webdesign bureaus zullen een website willen maken, maar de vraag is maar of ze dit met WordPress willen doen. Deze cursus is gericht op WordPress, je zult dus ook aan de slag moeten met een aanbieder van een WordPress thema.

Je kunt op Google zoeken, bijvoorbeeld naar ‘Webdesign WordPress‘. Je zult dan verschillende aanbieders tegenkomen die om kunnen gaan met WordPress. Heb je een andere bedrijf gevonden? Informeer dan naar de mogelijkheden in combinatie met WordPress.

Net zoals bij Premium WordPress thema’s, is het bij het vinden van een op maat gemaakt thema ook belangrijk dat je eerst onderzoekt wat andere mensen van de aanbieder vinden. Je zult met het bedrijf moet communiceren en je wilt natuurlijk wel dat dit vlot gaat. Zorg ook bij het kiezen van een bedrijf dat een WordPress website gaat maken dat je een goed gevoel bij dit bedrijf hebt.

Als je een thema op maat hebt laten maken, kun je verder met de lesĀ Een WordPress thema installeren.