Simpel

Je eigen website maken; makkelijker dan je denkt!

Het maken van je eigen website is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Doordat er veel bij komt kijken lijkt het een hele opgave. De cursus van DevelopTheWeb.nl maakt deze opgave een stuk makkelijker. Doordat deze cursus een volledig stappenplan is kom je op een gestructureerde manier tot een goed resultaat.

Geen technische kennis benodigd

Voor de cursus van DevelopTheWeb.nl heb je geen enkele technische kennis nodig. Je hoeft geen ingewikkelde programmeercodes te kennen en je hoeft niet te weten hoe een server werkt. Als je internetsites kunt bezoeken en een programma op je computer kunt installeren, dan is dat al voldoende om de cursus te kunnen volgen.

Het maken van je eigen website bestaat maar voor een klein deel uit technische handelingen. De handelingen die wél technisch zijn worden stap voor stap helder en duidelijk uitgelegd, zodat ook jij deze kunt doen.

Helder en duidelijk

De cursus ‘Je Eigen Website Maken’ van DevelopTheWeb is helder geschreven. Je leest er makkelijk doorheen en je kunt je makkelijk door de lessen navigeren.

Naast de teksten wordt er in de cursus gebruik gemaakt van afbeeldingen. Vooral bij de opbouw van je website is dit erg handig; screenshots laten je zien welk knopje je moeten hebben.